måndag 7 juli 2014

Mozart


Mina rosor blommar helt fantastiskt just nu. Den översta är en Mozart ros, och är överfull med blommor, den doftar inget men jag gillar den ändå. Den understa har jag glömt vad den heter, men doftat ljuvligt på många meters avstånd.
Nu äntligen har sommaren kommit, och jag njuter i fulla drag, det kan jag göra, jag behöver ju inte gå till något jobb, bara sitta under äppelträdet med en kopp kaffe, hela dagarna om jag vill. Idag har vi haft 29 plusgrader på norrsidan, hur mycket det var i solen har jag ingen aning om. Åskat har det också gjort, men bara på håll. Annars i skåne har det kommit mycket regn, och blixten har slagit ner i ett boningshus, som brann ner, den har även slagit i en skog vid Bjärnum så det blev brand. Jag tycker om att sitta ute och lyssna på åskan och det gjorde jag även idag.
Undrar hur det ska gå att sova inatt, för nu har huset blivit så uppvärmt, att det var svårt natten som gick också. Skulle kanske gå upp på vinden och hämta ner fläkten, jag tror den behövs, fastän vi har tvärdrag i huset, sovrums fönstret öppet, med myggnät, och även öppet upp på vinden. Imorgon ska jag kolla hur varmt det är på södersidan.
Nu blir det till att lägga sig med ett korsord och sen försöka sova.