fredag 25 december 2009

Juldagen 2009

Så här ser det ut hos mig idag, nästan all snö är borta, att den inte kunde få ligga kvar över julhelgen åtminstone. Inte för att det gör mig så mycket men jag tänker på barnen som har jullov från skolan. När jag skulle gå upp till grannen och mata Sigge (katten), då fick jag sätta broddarna på stövlarna annars hade jag inte kunnat ta mig dit. Det är "snorhalt" på vägen, som de säger.

Jag har hunnit med två frukostar, en före julottan och en efter. Julottan var stämningsfylld med underbar musik och sång. När Fredrik sjöng O Helga Natt, det var så att håret reste sig på armarna. Han sjöng tre sånger, jag skulle kunna lyssna på många fler. Vilken röst han har.

Igår var vi hos yngsta dottern och firade julafton, det är så roligt att se barnen när tomten kommer med klapparna. Alla verkade nöjda med sina presenter. Tack Åsa för god mat och trevlig samvaro, vi kommer gärna nästa år också.

Jag önskar alla en god fortsättning på helgen.

3 kommentarer:

Patrycja sa...

Usch, den där snorhalkan kommer jag mycket väl ihåg, och jag saknar den inte alls! Det var riktigt jobbigt att gå till skolan på morgnarna. Man halkade mest omkring!
Hoppas ni haft en riktigt fin julafton, och att hela julen blir trevlig och go'! Kramar

Moster Mjölgumpa sa...

Tack själv för sällskapet och ni är så välkomna nästa år igen.

Visst var Janssonen och gröten god?

Ingrid sa...

Tack för din hälsning hos mig! Snöläget är detsamma här. All den vackra snön är borta och nu är det halka, slabb, slask och regn som gäller igen.

Jag önskar dig en god fortsättning på julhelgen och ett Gott Nytt År!

Kram Ingrid