söndag 17 januari 2010

London

I dag har vi bokat en resa till England, här är det snabba turer. Är det sådant här som kallas impulsköp? Denna gång bestämde vi oss för att stanna i London, eftersom det är många år sedan vi besökte denna storstad.
Vi åker med SAS från Köpenhamn i början av april, och då är det säkert fint i både Hyde Park och St. James Park, är man i så stora parker märker man inte av att man vistas i en storstad.
Hotellet vi har bokat ligger vid Paddington station, gångavstånd till lite olika museum och Oxford Street.
Längtar redan.

2 kommentarer:

Lenas Värkstad sa...

Hej Majliss!

Det låter härligt med en vårresa till London!

Har ni varit till Holland (Keukenhof) Och sett lökarna på våren? Trots att jag bodde 6 år bara några mil därifrån, var jag bara en gång dit. Skulle behöva åka till Holland en gång bara som turist och se allt jag har gått miste om när jag bodde där. Blir inte av att man besöker turistmål i det land man bor i.
Första gången jag besökte Söderhamns museum var när jag hade en bekant från Tyskland här på besök.

kramar från Lena

Paula sa...

Nu tycker jag faktiskt att mina kompisar är lite oschyssta, dom planerar resor än hit än dit i vår! Jag blir ju grön av avund, jag har aldrig varit i London eller England för den delen. Inte har jag varit i Karibien heller dit en annan kompis ska iväg....för fjärde gången!
Jaja, jag har ju förmånen att få ta en tjuvtitt på foton från resorna sen, det är ju inte så illa det heller! Så jag hoppas kameran inte glöms hemma!
Kramen