lördag 3 juli 2010

Stegklättring

Undrar vad yrkesinspektionen hade sagt om de kommit hem till oss idag. Nu är ju maken pensionär så han gör som han vill. Jag hade inte vågat klättra upp så högt, han är en ganska van stegklättrare och kan göra det utan att hålla sig i stegen, huademaj. Jag har förbjudit honom att klättra när inte jag är hemma, vi har ju inte så många grannar om det skulle hända något. Det gick ju bra denna gången också, men imorgon ska han upp där igen. Sen på eftermiddagen åker vi till Bromölla på kalas, det är Celia som fyller 11 år, stora damen. GRATTIS, GRATTIS Celia.

3 kommentarer:

Paula sa...

Huvva, jag har höjdskräck så ingen kan få upp mig på en läskig stege. Men du har rätt, någon måste stå nedanför o kolla att ingen olycka händer! Jag hoppas varje gång vi flyttar att jag hittat stället där jag ska bo tills dom bär ut mig....fast, maken o jag har ju faktiskt redan för en massa år sedan "bokat" plats på pensionärshemmet i Säfsen, hihi!
Ha nu en skön helg/Kramen

Paula sa...

Hoppas ni klarat er torrskodda från regnovädret!
Ha en skön söndag, här har vi nio grader, blåsigt och lagom med regn
Kramen

Paula sa...

Ska ni ner till franska rivieran? Eller blir det en rundtur i Frankrike kanske, jag har aldrig varit där, det har maken, han körde visst vilse runt Eiffeltornet, haha
Nu vill jag ju då att du fotar mycket och sedan vill jag gärna läsa och titta på en reseskildring här i bloggen! Det hoppas jag du bjuder på!
Kramen