lördag 21 maj 2016

Stockholm

I tisdags åkte vi till Stockholm, till Gabrielle o Björn. Vi åkte tåg men det var 1 timma försenat pga av signalfel i Järna. Björn kom och mötte oss på stationen. Stor o fin lägenhet på Östermalm har dom. Vi åt en paj på kvällen och ett glas vin till det. Mycket prat blev det innan det var tid att sova, klockan blev mycket innan vi kom i säng.
På onsdagen gav vi oss ut i stan, först en runda i Humlegården, gick på ett par museum, skulle fika på café Mejan, men de hade stängt, så vi gick till NK istället och åt lunch. Tittade även in i några affärer. En trevlig dag hade vi.
Sen på onsdagen så var det tid att ge sig hemåt, men först promenad i Gamla stan, satte oss på ett fik och drack en Kaffe Latte, inte det billigaste kaffe jag druckit. 45 kr, för en kopp. Innan vi gick till stationen, så blev det en lunch på  Gyllene Freden, åt strömmingsflundra och potatismos, mycket gott var det.
Var i Hässleholm med tåget 19.45, så skönt det var att komma hem till lugnet igen, så mycket folk o stress det är i huvudstaden.

Inga kommentarer: