torsdag 28 februari 2008

Nya stavar

Äntligen har jag blivit färdig att köpa nya stavar, de gamla hade jag fått av svärson2 han hade tagit hem dom till mig när han körde skrot för ett några år sedan.

Det var bara två fel på dem, för det första så var dom för korta till mig, för det andra så var det två vänsterstavar så att högertummen somnade när jag var ute och gick med dom. Annars var de helt perfekta, men det känns bättre när jag går med dom nya, så jag ångrar inte köpet.

Svägerskan Y har också köpt stavar så jag hoppas vi kan gå ut tillsammans någon gång kanske någon kväll när det blir lite ljusare. Redan nu är det ljust kl 17 om kvällarna, härligt.

Blåsigt och kallt idag kändes det fastän det var 8 plusgrader och tydligen ska det blåsa ordentligt till helgen igen, bara vi inte blir utan ström, är snart trött på det.

5 kommentarer:

Ekelundskan sa...

ÅÅÅhhh... vilket dåligt samvete jag får. Man borde använda stavarna mer, känner jag. Ett utmärkt tillbehör till promenaden.
Lycka till med de nya!

Petra sa...

Det var verkligen ett bra köp!
Jag har gått upp ett par gummipluggar, det är kanon motion!!
När man väl fått in takten så kan man nästan inte gå utan...
Kram
Petra

Hemma på Landet sa...

Nu blir det till att ut och gå förstår jag. Kramis

Mors Deka sa...

Jag går jättemycket, men jag har inte provat stavar. Kanske skulle testa svägerskans, som faktiskt står i min garderob. Med lite tur får även jag in rätta knycken...

Paula sa...

Hej, o tack för raderna hos mig!
Stavgång är jättehärligt, men, för mig funkar det sällan då jag har två hundkoppel att hålla i också
Mina stavar kan man ändra längden på, har du kollat om inte det är så på dina också? Man vrider längst ner på stavarna så blir dom längre eller kortare.
Strömsdal är en jättevacker by,vi brukade åka o äta på matstället där på somrarna. Det blir säkert nya turer till byarna runt Säfsen i sommar, det är ju inte så långt för oss att åka dit
Ha en trevlig helg!