tisdag 15 september 2009

Tisdagstema-Fångad

Veckans tisdagstema är fångad. Denna lille marodören plus 6 likadana till är nu fångade. Usch, vad de kan ställa till med. De gör sina gångar i gräsmattan så den är alldeles underminerad. Ska man sätta sig på trädgårdsstolen så får man göra det med viss försiktighet, annars ligger man på ryggen ganska så snabbt och det har hänt ett antal gånger. Fler finns det, så fällan är gillrad igen. Jag gillar dom inte, men söta är de och så mjuka i pälsen.
Fler bidrag till temat hittar du här.

7 kommentarer:

christina sa...

Hujedamig!!! Ingen vanlig fångst!!

Carina sa...

Usch ja, bra fångat!
Ha en skön tisdag...
Kramen.

Ingrid sa...

Så ruskigt - är det mullvad?

Ett utmärkt foto till dagens tema.

/Ingrid

Photos by Storm sa...

Oj, är det en mullvad? Det har jag aldrig sett/lis

ormbunke sa...

Usch! Jag ryser när jag ser den.
Det brukar inte va så lätt att fånga. Vi kör ut våra med fiskrense.Anita

Patrycja sa...

Det är lustigt egentligen att de kan vra så len i pälsen fast de befinner sig under jorden?! Men de är riktigt gulliga och fina, synd de förstör så mycket.
Saknar min Sigge jättemycket. Det är inte alltid så lätt det där med djur. Det är ofta jag önskar att jag kunde ta med honom till lägenheten, men det skulle han knappast tycka om.
Jag har klurat lite på det där med svampplockningen med. Det är inte alltid det lättaste när man inte har någon bil. Men kanske att det blir något på söndag. Kanske... =)

Anonym sa...

Fick ett tips av en kollega som haft samma bekymmer:
Sätt ner alumeringsjärn(eller vad det heter) i marken och häng ex. en ölburk upp på, så att de skramlar lite - ljudet förs ner i marken och de flyr av detta!
Testa, vem vet?! Det kanske ser ut som om ni har haft fest i trädgården, annars kan man kalla det konst : )
Mia S