tisdag 1 september 2009

England nästa

Igårkväll fick maken och jag ett infall att vi kanske skulle åka till England. Vi har ju en del bekanta som kunde hälsas på. Ett par timmar senare har vi bokat flyg från Göteborg till Stansted med Ryanair, själva flygresan kostar 0 kronor men flygskatten får vi betala och den kostar 1125:- för oss båda fram och tillbaka. Vi har även bokat bil för vistelsen, det blev en Ford Focus.
Tidigare har vi åkt färja dit och haft bilen med oss, nu när vi hyr bil så sitter ratten på rätt sida till vänstertrafiken. Måste bli lättare när man ska göra omkörningar.

Nu åker vi inte förrän den 30 september så vi har ju lite tid för planering, bland annat maila våra bekanta att vi är på väg. Ska även försöka få tag i både katt och hönsvakt, men det blir säkert inga problem.

Nog har vi varit i England ett antal gånger, men jag ser ändå fram emot att komma dit. Att bara gå till Puben för en öl på kvällarna och samspråka med de andra gästerna.

Jag brukar aldrig längta till avresan när vi ska på semester, men till England längtar jag alltid. Det är ett land jag skulle kunna tänka mig att flytta till.

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Grattis till det beslutet!!

England är fantastiskt trevligt. Nu är det många år sedan vi var i London, men jag längtar alltid tillbaka,för jag känner mig så hemma där. Allt är bekant och man känner igen sig överallt.

Nu har du något riktigt trevligt att se fram emot.

Kram Ingrid

Ola sa...

Vad kul att ni ska till England igen. Jag ska också dit, åker till London om två veckor. Men jag flyger från Kastrup och resten av familjen stannar hemma.

Moster Mjölgumpa sa...

Nu blir jag allt lite avundsjuk. Det ska väl bli skönt att slippa åka båt denna gången?

enn-08-i-exil sa...

Morrn.

Jag hoppas att du övningskört mycket innan du kommer till England....

Ha en fin tur.

Hasse A

malou sa...

Å vad jag håller med dig - i England skulle jag gärna bo! Jag har trean bosatt i Aberdeen, hon gick på universitetet där och blev kvar. Så har jag fyran i Newcastle, hon håller på med en fyraårig musikutbildning. En son tog sin bachelor i Glasgow så det har blivit mycket (men inte för mycket!) Skottland de sista åren.
Vi åker över den 26. september, den här gången har vi med oss bilen (har lite "flyttlass"). Vi ska besöka goda vänner i Cotswolds och så ska vi norrut - jag gläder mig!!

Petra sa...

Va kul att åka iväg.

Ni kan få låna min bil och övningsköra!
Säg bara till.
Kram
Brorsdottern