torsdag 19 november 2009

Igen!!!!!!!!!!

Igår var maken och jag i K-town, vi började med att gå till Garvargården och åt lunch. God mat och många rätter att välja mellan. Gjorde en del ärende efter lunchen, bland annat inhandlade vi en ny dammsugare. Denna gången blev det en Miele, lite dyrare än andra och förhoppningsvis också lite bättre. Får prova den i trettio dagar är vi inte nöjda kan vi lämna tillbaka den, antingen få pengarna åter eller välja en annan dammsugare.

När vi kom hem började blåsten öka till nästan storm. Hällde upp vatten i lite olika grytor och skålar, för nu anade jag att vi skulle bli strömlösa. Visst hade jag rätt, en stund senare försvann den för att komma tillbaka vid 22-tiden. Den hade då varit borta ca. 5 timmar. Vi satte fyr i kökspisen och värmde vår jordärtsskockssoppa till kvällsmat. Grannen kom också hit och pratade bort en stund, annars blev det mest läsning vid fotogenlampans sken.
Men som sagt jag hann prova dammsugaren innan strömmen försvann. Den verkar bra så här långt, men jag har ju en månad på mig att testa.

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Vi klarade oss lindrigt undan den här gången, men blir det strömlöst då är det gott att har reservkraft. Vi har vår kakelugn i vardagsrummet som vi kan elda i, men matlagningen blir det ju dåligt med förstås.

Hoppas ni slipper få några fler avbrott nu!
Kram Ingrid

Monica sa...

Här är sällan strömlöst sen kablarna grävdes ner.Vi har elvärme så det finns inget annat än värmeljus att tillgå om det skulle bli strömlöst.

Anonym sa...

En gång Miele - alltid Miele! Äldsta Dottern

Paula sa...

Jisses va gott med jordärtskockssoppa, tror minsann jag måste handla några! Du kan det där med vädret du, va bra att ni var förberedda. Här har vi sluppit stormar, bara det vanliga, regn och regn, snö och åter regn...
Kramen