onsdag 11 november 2009

Storviggen

Titta!!! vad jag har gjort och det (nästan) utan hjälp. Nu är jag ingen van knypplerska, verkligen inte. Har bara knypplat ett par nybörjarspetsar tidigare, så jag är nöjd med resultatet av denna löpare.

Idag har det stått bakning på schemat här i detta hus vetebröd, 1 sorts småbröd och nu står äppelkakan i ugnen och är snart färdig, sugen på fika? Ja, nu är jag inte hemma ikväll ska på möte, det är kyrkofullmäktige som har sammanträde.

Trist väder vi har, jag vet inte när jag såg solen sist. Det känns som det är månader sedan, bara regn och rusk. Kanske man skulle åka lite till värmen, maken var igår inne på internet och tittade lite på en safariresa till Kenya. Det hade inte suttit dumt, vi får se hur det blir. Men vi har ju varit både på Madeira och i England i år, så kanske man skulle vänta till andra sidan nyåret. Men sen å andra sidan, varför ska man vänta med det man kan göra idag.

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Så duktig du är. Mamma knypplade också, men jag har aldrig försökt. Mamma knypplande massor av spetsar som hon sedan använde när hon gjorde i ordning hemgiften för oss tre flickor. Vi hade en försvarlig laddning med hemsydda lakan,örongott och handukar när vi flyttade hemifrån.

Tack för din kommentar idag och eventuell röst!
Kram Ingrid

Margaretha sa...

Jises vad fint du kan.... Jag blir stum av beundran... Själv är jag fullkomligt värdelös på handarbete...ett tålamod som är närt intill obefintligt... Jag skäms ....
Fast lite duktig skall jag vara idag och göra hemmagjord lyxpizza...mmm...det skall bli gott...
Kram på dig
Margaretha