fredag 5 mars 2010

Telia

Nu är det andra gången på tre veckor som vi är utan fast telefon, dåligt av Telia att inte kunna göra det riktigt från början. Det har knastrat så mycket i luren att vi knappt kunde höra vad den andra sa för något´och så har det varit sen de lagade den sist. Igår tappade vi kontakten helt med yttervärlden via telefonen.

Konstigt att vi har bredbandet kvar eftersom vi har ADSL via telejacket, kan det vara så för att vi har telefonen via Telia och bredbandet via Tele2. Nu får vi säkert inte tillbaka telefonkontakten förrän på tisdag eftersom telia ska ha tre arbetsdagar på sig att fixa till det.

Nu har vi vidarekopplat den fasta telefonen till mobilen, och dålig mottagning har vi på den. Det tycker jag också de kunde åtgärda, så vi slipper stå vid ett fönster i vardagsrummet eller gå upp i backen för att få kontakt.

Och en sak till, när vi nu har vidarekopplat till mobilen så får vi själva betala kostnaden mellan den fasta telefonen till mobilen. Det åtminstone kunde Telia stå för, men icke. Slut på gnället.

Underbart väder är det i skåne idag soligt och tre grader kallt, så idag blir det en promenad i skogen.

1 kommentar:

Ingrid sa...

Visst är det retligt när telefonerna inte fungerar.

Jag har just haft kontakt med en mailvän som säger att de varit utan telefonförbindelse och bredband mer än 10 dagar.

Det är verkligen dålig stil av Telia. Hans kommentar var att det enda de kan är att skicka ut fakturor, då fungerar allt perfekt.

Hoppas de fixar det för er snart!
Kram Ingrid