måndag 10 mars 2014

Tvillingarna

 Igår kom sonen hit med sina minsta barn, och direkt skulle de ner till bäcken. Det är inte så mycket vatten i den längre, så de skulle vada i den. Men de blev våta om byxorna ändå, fastän Kajsa drog upp sina så hjälpte det inte, hon fick även stövlarna fulla med vatten, men roligt hade dom.
 Sen efter det så var de fikasugna och farmor hade dukat fram både cola och kakor, de åt med stor aptit. Man blir ju hungrig av att bada. Härligt att vi kunde vara ute och fika, barnen gillade också det.
 När fikat var slut så for dom upp till Hultastenen, och där blev det klättring, dom är som riktiga stengetter de där små. De undrade vart tomten var, men han är ju bara där när det ska bli jul, då sitter han under stenen och tar emot barnens önskelistor.
Lite klättring på veden blev det också, den måste ju också undersökas, det var ju riktiga stolar att sitta på.
En härlig dag hade vi alla, det finns ju lite andra saker med att syssla med här hos farmor än i det villakvarter dom bor i annars. Hörde av mamman att de var helt slutkörda de små, att de somnade meddetsamma i bilen på väg hem och inte vaknade dom heller när de bars in och kläddes av för natten. Tack för att ni kom mina älskade barnbarn.

1 kommentar:

Paula i pörtet sa...

Men så roligt de små hade, mycket bättre och billigare än att gå på "lekland" som blivit så populära.
Kram