måndag 21 april 2014

Påsken

Det har varit en bra påsk, lugnt o skönt har vi haft det. Långfredagen åkte vi till Skillinge och besökte ena dottern och hennes familj, Lite kallt blåste det när vi var ute och gick en runda i byn. Men så är det ju alltid vid sjön, ganska mycket folk i rörelse, det var ju konstrunda som alltid vid påskehelgen.

På påskafton hade vi lite gäster som vi brukar fira med, roligt att träffas mycket att prata om hade vi som vanligt. Lite varmrökt lax till mat och öl o snaps till det, så var de alla nöjda. Det blev ganska sent innan vi kom i säng. Disken fick vänta till dagen efter, har ju ingen diskmaskin så det tog ju lite tid att diska, men jag gör gärna det.

Kanonväder har vi haft hela påsken drygt 20 grader i går, soligt o varmt hela dagen, så jag tillbringade ett par timmar i trädgården innan jag och ena svägerskan gav oss ut på en promenadrunda på 6 km. Härligt.

Annandag påsk åkte jag och en annan svägerska åkte till ett ställe som heter House of Beatrice, ett mysigt ställe, mycket inredningsdetaljer att shoppa. Birgitta Jönsson hade sina ullprodukter till försäljning där, härliga vantar och mössor har hon gjort. Hoppas försäljningen gick bra för henne, men det tror jag nog.

1 kommentar:

Paula i pörtet sa...

Den här påsken går nog till historien som varmaste någonsin tror jag! Jag har kommit på varför jag inte gillar sommaren, jag hatar att svettas....
Men, visst har även jag längtat efter lite värme, bara det inte blir olidligt hett så...
Kram