fredag 23 januari 2015

Fredag och marknad

Vi började dagen med att åka till marknaden i stan, som äger rum varje fredag. En stor marknad 1200 stånd och den är slut redan klockan 13 på dagen, så det gäller att komma i tid. Vi handlade mycket grönsaker, och apelsinerna kostade bara 2euro för 6 kilo, så det fick också följa med oss hem, både saftiga och söta är dom. Så nu får vi äta mycket C-vitaminer.
Våra grannar från byn hemifrån har kommit ner för att hälsa på oss, trevligt med lite sällskap. När vi ätit lite på eftermiddagen, så skulle elektrikern komma och uppgradera strömmen, så vi inte blir strömlösa igen, Maken o jag stannade hemma och vännerna gick ut i solen igen, när hantverkaren varit här, så gick vi också ut till dom, mötte dom på strandpromenaden. Då gick vi alla fyra till en restaurang (222) och tog vars en kaffe. Gott kaffe hade dom. Ikväll ska vi gå till en annan restaurang som ska invigas ikväll, hade tänkt äta där ikväll, om vi nu får plats. Vädret har blivit lite varmare och soligare nu, hoppas det håller i sig.

1 kommentar:

Ama de casa sa...

Låt mig gissa på att det var La Boca som var ert mål i fredags? ;-) Vi försökte luncha där igår, men det fanns ingen plats. Inte ute i alla fall :-)

Det var skoj - och oväntat - att stöta ihop med er i korridoren där på Finlandia :-)