fredag 25 juli 2008

Varm fredag

I förmiddags innan det blev för varmt gick jag en runda och tittade på kantarellerna. Visst det kan säkert bli lite om det är varmt några dagar nu, och sen lite regn på det. Får väl gå dit om någon vecka och se hur långt de har kommit då.

I dag har det verkligen varit varmt + 28 grader i skuggan, men så har det heller inte blivit något skött här hemma. Suttit mest hela dagen under äppelträdet, tänkte jag skulle putsa några fönster men det blev inte av. Att putsa fönster är ett riktigt straffarbete tycker jag. Får ta det en annan dag, om lusten faller på.

Till middag blev det grillade revben av vildsvin, potatissallad med broccoli och citrondressing. Det blev verkligen gott, jag har revben i frysen till en middag till. Det skall ju vara varmt nu åtminstone en vecka, om man nu kan tro på vädergubbarna. Så det får bli samma middag en dag nästa vecka.

4 kommentarer:

Mors Deka sa...

Så mumsigt! Vildsvin är gott. Åt vildsvinskebab på Östersjöfestivalen. En riktig tradition. Har inte funnit någon annan festival eller marknad där man säljer dessa godingar.

Hakar du på "Fredagsfärger"?

KRAMEN!

Cina sa...

WOW kantareller som är såååå gott!
När min pappa var frisk så gick han i skogen o han plockade massor med kantareller, men nu hittar han ju inte i skogen!

Kramen

Margaretha sa...

Ååååhhh kantareller !!!!!
Du får nog gå dit med vattenkannan om vädret håller i sig :D
Ha det gott i solen
Margaretha

Anonym sa...

Så bekvämt att du har spanat in kantarellerna, nu kan jag lugnt vänta ca en vecka till, tack!
Jag har "världens" ställe, som år efter år bjuder på skogens guld...

Ha det gott, kramar!