onsdag 2 mars 2011

SKANDAL!!!!

Vi har nu varit utan fast telefoni sedan den 10 februari, mycket irriterande eftersom vi har sån dålig kontakt med mobilen. Får stå vid ett fönster med telefonen intill rutan och ändå så bryts det ofta om vi överhuvudaget har någon kontakt.

Den 21 februari kom det två killar och skulle kolla var felet var och det var kabelbrott mellan två stolpar och dom hade inte utrustning med sig så de kom upp till kabeln. De anmälde att det var ett kabelbrott till Felia, förlåt Telia menade jag.

Den 28 februari ringde jag Telia återigen och blev lovad att det skulle vara åtgärdat senast den 1 mars, men inte fick vi någon telefoni.

Idag den 2 mars ringde jag igen klockan 8 på morgonen, killen jag pratade med hette Olof, och han skulle kolla upp vad som gått snett. Han lovade att höra av sig inom några minuter antingen med telefonsamtal eller sms men ännu 10.30 har han inte hört av sig.

Hade jag haft något annat alternativ så hade jag slopat den fasta telefonen, men jag har ju inte det. Snacka om att jag är arg, det är bara förnamnet

2 kommentarer:

paula i pörtet sa...

Fy va jag tycker synd om er, men va skoj att du åter skriver i bloggen! Hoppas nu att du fortsätter med det! Vi skippade fasta telefonen när vi flyttade, det var bara Telia som kunde leverera och vi räknade på att det blev onödigt dyrt. Jag gillar inte att prata i telefon så jag ringer aldrig till någon.
Hoppas du får en skön vinterdag, här skiner solen från en knallblå himmel o grannen har just skottat en väg över snön på ån
Kramen

Mia sa...

Det är minst sagt en skandal! Det måste finnas nån du kan anmäla detta till, för så här får det inte vara...