söndag 22 juni 2008

Söndag

Så var denna midsommar över och sommarsolståndet är passerat, men är det inte regnigt är kvällarna ljusa någon månad till. Midsommarafton firades i goda vänners lag med sill och potatis som sig bör, snapsen får inte glömmas till sillen. Efter det blev det jordgubbar och grädde. Tipsrundan fick vi ta mellan regnskurarna, den är också obligatorisk.

Midsommardagen blev det mest disk och plock. Även lite förberedelser till idag, då alla barn och barnbarn kom hem på middag. Vi var 13 stycken runt bordet, jag hade gjort det lätt för mig, i veckan stekte jag köttbullar på 3 kg malet som vi åt idag. Till efterrätt bjöds det chokladpudding, vilket barnen gillade.

5 utav barnbarnen stannade kvar, de är mellan 7 och 13 år så de klarar ju sig själva bara de blir serverade mat och dryck. 2 stycken blir hämtade på onsdagkväll de andra 3 ska vi lämna på lördag. Får se vad vi kan hitta på med dom, kanske vi åker till Vanåsparken någon dag det brukar dom gilla. det beror ju lite på vädret. Får se när jag får tid att blogga nästa gång.

1 kommentar:

cS sa...

Vilken härlig sommarbild. Hmm, hur många köttbullar blir det på 3 kg malet kött.*magen börjar kurra* /Claus