fredag 22 augusti 2008

Blommor

När jag var i K-town igår handlade jag på torget en Krysantemum, Jättefin färg och inte var den så speciellt dyr iheller, 39 kr. Det känns som om hösten är i antågande med stormsteg, det känns i luften. Idag har jag kokt ärtsoppa som vi ska ha till middag, men nu är det 23 grader varmt ute så inte är det soppväder precis. Men det får gå ändå.

Det blev ingen os-medalj idag heller Carolina Klyft hoppade inte in till finalen, men 7,04 är inte lätt att slå, så något guld hade det säkert inte blivit ändå. Men Carolina har ju varit jätteduktig tidigare år, jag hade inte själv kunnat gjort det bättre så jag är nöjd med henne ändå. Att bara ta sig till OS är en prestation.
Nu har jag fått en utmärkelse av Mors deka, men hur sjutton kopierar jag bilden till min blogg.
Som ni säkert har förstått så är jag ingen hejare på datorer, måste fråga dottern eller ett av mina barnbarn, han är 11 år och baddare på datorer. Hoppas han kommer till undsättning, men han tycker det är självklart att alla ska kunna att hantera datorn lika bra som honom. Det han inte vet är inte värt att veta.
Tack så hjärtligt Mors deka för utmärkelsen, det är den första jag fått blev så jätteglad. Men jag skall lämna den vidare så fort jag kommer på knepet hur jag ska göra. Tack än en gång.
I morgon är det kräftskiva som gäller hos våra tidigare grannar, det är 7 år sedan vi flyttade men ännu så håller vi kontakten. Roligt att ses ibland, det blir 3-4 gånger om året. Vi kör till Brma lite tidigare så hälsar vi på dottern innan vi går till festen. Dotterns flicka vill följa med oss till festen en stund, hon kan ju springa hem när hon vill. Det är ju så nära.
Ha nu en trevlig helg alla ute i bloggvärlden.

Uppdatering: Mors deka, nu upptäckte jag att länken till din sida kan jag inte få att fungera. Men du finns ju med bland mina favoriter, hoppas du inte tycker på det men så är det.

7 kommentarer:

Paula sa...

Hej! Sådär gör jag också, Min dotter fixar allt på min sida, jag bara talar om hur jag vill ha det...
Ungarna nuförtiden är ju hejare, o dom har ingen respekt för att i misstag trycka på fel knappar och radera allt...vilket jag har.
Svampen du frågade om är en blodriska. Jättefina svampar, undersidan är brandorange med skivor. Tyvärr är dom ofta larvangripna vilket var fallet också med den på bilden. Ibland kan man hitta dem i mängder i tall- eller granodlingar som är några år gamla.
En skön helg önskar jag dig!

Pialotta sa...

Hej på dej så du har varit i K-Town idag du och torghandlat. Själv var jag där igår.
Billigt och bra att handla blommor där. Kryss är så ljuvliga höstblommor och doftar höst.
Bilder ska du inte kopiera, utan spara som.. till din egen hårddisk ju.. visste du inte det?? Nej, det är klart man kan inte veta allt, men nu vet du;-)
Ha de fint o trevlig helg.
Kram

Anonym sa...

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1458

prilyckans sa...

Ja nog käns det att hösten är på väg vad det är för sorts begonia vet jag inte köpte två påsar med lökar som jag satte i våras

synne sa...

Säger grattis till din utmärkelse. Du är värd den.

Så vacker den blomman var på undre bilden, är det någon slags lilja?
så du samlar på flasköppnare? Det är en användbar hobby ska jag säga. Här hittar vi den aldrig när vi behöver den hehe....
Sköt om dig nu vännen.
Kram Synne.

Mors Deka sa...

KLart att du är värd utmärkelsen, min vän! Och nu fungerar ju länken perfekt. Fixade Mjölgumpan?
Du får gärna höra av dig när helst du behöver hjälp. Kan jag, så fixar jag.
Ska på fest i Edenryd ikväll. Förfest på i B:a, bara en spottloska från Mjölgumpan.
KRAMEN!

Klimakteriehäxan sa...

Undrar hur det kommer att gå med din kryss. Jag köper gärna en sån, men är den alltför knoppig slår den inte ut, inte hos mig i a f.
Å andra sidan: lyckas man hitta ett ex som är ordentligt på g kan det bli hur fint som helst!