fredag 14 november 2008

14/11 fredag

Tänkte jag skulle visa er en liten sommarblomma, att glädjas åt i ruskvädert. Nog blir man på bättre humör om minns tillbaka på sommaren med alla dess blommor.

Vädert idag har varit lika trist som förra fredagen, regn och blåst. Man kan ju knappast släppa ut hunden, om man nu hade haft någon. Jag har haft tänt i köket hela dagen och levande ljus på bordet, dom kan man ju glädjas åt. Sen är det en sak till jag gläds åt i detta oväder, och det är att jag inte har ett utejobb. Tänker på skogsarbetarna där ute, jag hör när träden faller uppe i skogen.

Idag har allt gått på halvfart här, men i kväll ska maken ha styrelsemöte här hos oss. Det är med Byalaget, så då får jag stå för fikan.

Imorgon ska jag passa två av barnbarnen i Bromölla det ska bli roligt, föräldrarna ska till Köpenhamn och lyssna på Ulf Lundell. De kommer hem på söndag middag och då åker jag hemåt igen.

Ha nu en riktigt trevlig helg, alla.

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag gick en sväng med Ludde, äldste sonens hund, i dag och såg faktiskt fina blommande prästkragar. Kameran var inte med, så jag får väl ta en tripp i morgon också och se om de här kvar.

Kram Ingrid

Mors Deka sa...

Söta blåklocka...
Det är faktiskt ganska mysigt med höst- och vinterrusket åxå. Man kurar ihop sig med tända ljus, värme och kärlek. KRAMEN!