fredag 7 november 2008

Grå fredag

Fy, vad grått och trist väder det är idag. Det nästan stormar också, inte alls trevligt att gå ut. Det är 8 grader varmt ute, men det känns nästan som det är minusgrader. Inget bra fotoväder idag, så jag tror kameran får stanna hemma idag.

Lite om gårdagen, maken och jag gav oss iväg ganska tidigt på förmiddagen till K-town. Första stoppet blev på sjukhuset, maken skulle kolla hjärtat och det blev en grundlig undersökning, med EKG och ultraljud. Allt såg bra ut, så läkaren undrade nästan vad han skulle där och göra. Han sade det inte rent ut, men lite underförstått.

Sen blev det lunch på restaurang Spisen. Där mötte vi en bekant som hade middagsrast och skulle också luncha, trevligt med lite sällskap. Tack för det Gerd.

När lunchen var avslutad så blev det klädesaffären, maken behövde en vinterjacka och den inhandlades. Varför ska det kosta 999 kronor, de kunde lika gärna ta 1000 kronor, löjligt tycker jag.

Sista anhalten var MCV:s kansli, det skulle lånas mc-böcker. Ros-Marie som arbetar på kansliet bjöd på eftermiddagsfika. Man känner sig alltid lika välkommen dit - Ros-Marie är alltid lika rar och trevlig. Roligt att prata bort en stund. Tack för det Ros-Marie.

Väl hemma var det nästan mörkt ute, så det blev ingen promenad igår. Idag måste jag ge mig ut, annars så händer det inte så mycket här idag. Ska nu fixa lite mat åt oss, det blir restmat , måste ätas upp.

6 kommentarer:

Cina sa...

Grått o trist även här i Västerås, usch det är tur att jag får börja på ljusterapi på måndag!

Ha en fin helg!

Kramen

Vilsen sa...

Hej härliga!!!
Tack för din kommentare""Vad glad jag blev av att du hittade hit till mig..
Jag försöker kämpa och klara mig ur denna tunga dagen med stor sug i kroppen:(Så jobbigt med allt men jag försöker...
Önskar dig en trevlig fredas kväll;)
kram

Monica sa...

Tack för ditt besök hos mej i gökboet.

Önskar dej en fin och trevlig helg!

Ingrid sa...

Här har också varit ganska grått, men ett litet tag på förmiddagen var faktist solen framme en liten aning. Jag har mest ägnat mig åt städning, man måste ju göra det ibland, det hjälps inte.

Hoppas att du får en riktigt trevlig helg!
Kram Ingrid

Anonym sa...

Här har varit ganska OK väder, idag verkar det till och med bli lite sol mellan varven.
Det var en aktiv fredag ni hade, men trevligt att göra saker tillsammans!
Ha det bra, kram!

synne sa...

Här är det grått och vått kan jag säga. Vinden har tagit allt löst och dragit med sig. Storm med andra ord.
Skönt att det inte var nått galet med makens hjärta.
Ha det så gott nu vännen.
kramen Synne.