måndag 9 februari 2009

KlippningIdag på förmiddagen var jag hos frisören och klippte mig, har mot min vilja fått hitta en ny frisör. Den som jag gick till tidigare har gått till förtida pension, jag har hela tiden trivts hos henne. Det är alltid svårt att välja en ny frisör, det är inte ofta jag gör det.

Sist jag gjorde det var 7 år sedan och det var när vi flyttade hit. Den frisören jag hade när jag bodde på en annan ort, henne gick jag till, ja det var säkert 30 år om det räcker. Tack för alla dom åren Mona. Så ni kan förstå att jag inte är en hoppjärka precis, inta när det gäller frisörer iallafall. Hoppas jag kommer att trivas lika bra med denna nya, som jag gjort med de tidigare. Idag verkade det bra åtminstone.

Sen i eftermiddag har jag bakat bullar till Semlor, brukar baka bullar med både vanlig jäst och hjorthornsalt i. De brukar bli mer porösa än när det bara är vanlig jäst. Nu är det bara mandelmassan och grädden som saknas, men det får komma en annan dag.

Har även hunnit med en runda i skogen, det har ju varit soligt idag, men vinden var ganska isande. Imorgon har de lovat snö, men det tycker jag kan vänta och komma till nästa vecka när barnen har sportlov. Sen kan den försvinna snabbt igen, för då vill jag ha vår.

3 kommentarer:

synne sa...

Godmorgon.
Semlor som är så gott.
Får baka själ, även göra mandelmassan själv. Finns inte att köpa här.
Får köpa hem ett par stycken när vi är över gränsen nästa gång.
Fin bild du har idag.
Här har vi 16 minus. Grått och dimma. Så snöar det??!! Är det verkligen normalt när det är så kallt?
Nu kom maken ner. Vi ska fixa frukost. Han ska snart iväg på jobb.
Ha nu en fin tisdag.
Kramen Synne.

Anonym sa...

Visst är det svårt att byta frissa!
Jag gick i många, många år hos Roland (började gå till honom 1972) med några "snedsteg" då och då, men det var alltid Roland.
Sedan gick hans fru bort alldeles för tidigt i cancer och han som då var 59 bestämde sig för att stänga salongen och ägna sig åt annat.
Unnar honom det så väl och har hört att det går bra för honom, ny vän och allt, men attans vad svårt det var att hitta en värdig efterträdare...

mona sa...

Hej !
med en liten tår droppande på min kind
Tack tänker på dig !


KRAMAR