fredag 27 februari 2009

Längtar

Nu längtar jag verkligen till våren kommer. Tänk förra fredagen hade vi 1 dm snö och 7 grader kallt, idag har snön försvunnit och vi har 5 grader varmt. Fastän det är lite sol så är vinden så kall och rå, riktigt skönt att komma in i stugvärmen igen. Det blev ingen lång runda idag. Snödropparna börjar titta upp genom de vissna löven på gräsmattan, men det ska tilläggas att det är på södersidan.
Har nästan precis varit och matat grannens höns och katt. Han har åkt till Polen över helgen. Jag förstår inte vad det var med katten Sigge idag, han brukar vara så tillgiven och kelen när jag kommer. Men idag fick jag inte ens klappa honom, kan det vara för att maken var med. Imorgon ska jag gå dit själv och se om det går att klappa honom.
Nu får jag börja att pula lite, det ska bli café här i uthuset ikväll. Undrar hur många som kommer, vi brukar vara 10-12 stycken. Men det blir nog lite reducerat denna gången, på grund av dessa förkylningstider. Jag har bakat Citronkaka till kaffet, sen blir det öl och vin efter det, med lite tillbehör.

3 kommentarer:

Patrycja sa...

Åhh, min lille kissemiss! Vad trevligt att se honom på bild! Hoppas allt är bra med er. Kramar!

Monica sa...

Fina blommor och en jättefin katt.
Önskar dej en trevlig helg!

Ingrid sa...

Så trevligt det låter med café, hoppas att det kommer många! Du har ju också fina snödroppar. Idag hittade jag vintergäck, som precis kommit upp, om det inte kommer mer snö kan jag nog ta ett foto av dem nästa vecka.

Ha en fin helg!
Kram Ingrid