fredag 13 februari 2009

Utmanad

Jag har blivit utmanad av 3 stycken, av dom två Marskatten och sen av Patrycja skulle jag välja den 4:de mappen och 4:de fotot. Det blev detta , som är tagit vid den årliga gökottan Kristi Himmelfärdsdag 2008 där makens syskon med barn och barnbarn samlas. Vi brukar vara mer än 30 personer, mysigt om det är fint väder. I år går den av stapeln den 21 maj, så då kan det ju bli lite varmt.

Maken har åkt till Tyskland över helgen, på veteranmarknad. Så jag, hönsen och katten är ensamma hemma. Imorgon kommer en väninna och hälsar på, tur att man kan välja sina vänner. Tycker inte man ska umgås med vare sig släktingar eller grannar om man inte trivs ihop. Nog har jag också några personer som jag inte vill umgås med, de är inte många men de finns.

Jag överlämnar utmaningen till den som känner sig hågad att ta emot den. Nästa utmaning är från Synne och den får jag ta en annan dag.
Ha nu en skön helg, alla.

4 kommentarer:

synne sa...

Helt rätt att välja vem man vill umgås med. Att tvinga sig umgås med någon bara för att man är släkt blir så fel.
Nu får du ha en kanon helg ialla fall. Utan maken.
Kramen Synne.

Patrycja sa...

Nu har du blivit utmanad igen! Av mig! Titta in på min blogg så får du veta mer! Kramar

Ingrid sa...

Hejsan!

Tittar in här och tackar för hälsningen. Här har det också ordnat till sig med solsken, så en promenad måste jag ju göra sen efter lunch. Hoppas att solen är kvar så länge.

Ha en riktigt härlig Alla Hjärtans Dag! Kram Ingrid

Mors Deka sa...

Fin bild på E. Träffade honom igår, med ännu längre hår. Vilken kille! KRAMEN!