onsdag 4 mars 2009

Motorelektronik

Nu är det bilproblem, en lampa på instrumentbrädan lyser med sitt skarpa sken. Instruktionsboken säger "Fel på motorelektroniken" och att man ska uppsöka en Volvoverkstad. Maken ringde till verkstaden i morse och dom har ingen tid förrän måndag, det är tydligen inte bra att köra med den. Det blir till att stanna hemma i helgen.

Vi cyklade till V-löv i förmiddags och det är 8 km dit. Var tvungen att handla lite mat, bland annat mjölk till maken och katten. Sen var det till att cykla hem också. Vi blev ju erbjudna skjuts till affären, men vi ville cykla. Tack för det Astrid.

Men fy vad jag hade ont i ändan när vi kom hem, märks att jag inte cyklat på hela vintern. Det har börjat blåsa som attan, så nu hade jag inte gett mig iväg på cykel. Men vad jag känner mig tillfreds när dagens motion är avklarad, tror jag tar mig en extra kaka till eftermiddagsfikat.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart är du värd en extra kaka, så som du har trampat!

Jag tittar på bilden med bilen, är det en liten svart katt som står under? Det ser så lustigt ut!

Monica sa...

Hoppas att kakan smakade bra....den var du värd efter cykelturen.

Ingrid sa...

Klart du kan unna dig en extra kaka efter en så rejäl cykeltur.

Hoppas att det inte är något allvarligt fel med bilen.

Ha en fin helg! /Ingrid

christel sa...

Kanske bra ibland med lite biltrubbel ;O)

Anita sa...

Hej! Tack för din kommentar på min sida. Jag log lite grann när jag såg ditt namn på sidan. Jag tyckte också du var värd en extra kaka. Just nu är jag med i viktklubben. Har tagit bort 4 kg på tre veckor. ska ta lika mycket till. Ha en bra Söndag/ Anita

synne sa...

Inte kul när bilarna krånglar. Hoppas de finner felet.
Och att det inte kostar en förmögenhet.
Du är absolut värd en kaka till kaffe.
Kram Synne.