måndag 30 december 2013

K-town

Idag åkte vi till stan, och det var inget bra val av dag. Massor av folk och rea överallt. Men ibland så måste man bara in dit, lite ärenden att fixa. Och inte det lättaste att hitta en parkering i den stan inte, vi fick parkera på Norra Kasern en bit att gå. Men man ska se det positiva, motionen behövs ju.

Skulle fixa ett nytt simkort till min telefon, så jag kan ringa från utlandet. Hade ett kort från 3 tidigare, men det kunde jag inte använda när jag är utomlands, inte ens, fast jag fått en kod som skulle slås in innan telefonnumret. Nu hoppas jag att Telias är bättre.

Sen en runda till Kjell o Company, maken skulle ha något som jag inte begriper mig på, men det hade med det fasta telefonen att göra. Kaffesugna blev vi också, men inte lätt att hitta ett fikaställe med plats för oss, fullt överallt, men till sist så gick det.

Innan vi åkte hem så blev det ett besök på Elgiganten och inköp av en köksfläkt, inte så lätt att hitta en frihängande som passar både i pris och utseende. Men den kommer inte förrän vi kommit hem från våran semester. Och då ska maken försöka lusa ihop det, som han säger, men han gör det säkert. Har han satt sig för något så ger han sig inte första taget. Så det blir säkert bra det också.

3 kommentarer:

FarmorMormorA sa...

Kan tänka mig att det var mycket folk i farten. Hoppa ni fick tag på allt ni behövde. Kul att du skrev en kommentar så jag hittade hit också :-)
Har läst runt lite. En sådan där fönstertvätt har jag sneglat på ett bra tag. En sådan får det bli.
Sv, Ja då jag provade för flera år sedan var det just det jag stupade på. Kunde inte hålla reda på alla vridningar. Och visst är det tur att smaken är lite delad. För vackra spetsar blir det av det knypplade. Önskar jag hade mer tålamod där :-) Gott nytt år nu!

karlsson sa...

Gott Nytt År på dej också!

farfar0hebbe sa...

Ja Ut med det gamla 2013,,In med det nya 2014..Hoppas att vi tillsammans gör detta nya året till ett av de bästa,tack för ditt besök i min blogg,Haé Bra.Kram.