onsdag 1 januari 2014

Nytt År

 
Vi var i Hässleholm och vakade in det nya året, med goda vänner. Superb mat fick vi och gott kaffe, godisbordet inte att förglömma. Tack för det Gun o Frank. Har firat ganska många nyår ihop med dom och ett annat par.
Vid tolvslaget stod vi på första parkett och såg alla raketer skjutas upp. Hässleholm fyller 100 år i år, så kommunen hade verkligen lagt till manken för att fira det. För så mycket raketer och bomber vet jag inte om jag sett någon gång tidigare.
Tror halva stan var ute och inte en enda överförfriskad såg vi, allt gick lugnt tillväga. Det brukar ju alltid vara någon som fått sig ett glas för mycket.


Det är så mäktigt när kyrkklockorna ringer vid midnatt, man blir alldeles tagen av att stå och lyssna på klockorna och se alla raketer.
När de flesta raketerna falnat så gick vi in och skålade in det nya  året och åt en clementin, enligt värdinnan så ska det första man äter på det nya året vara en frukt, för att man ska få ha hälsan hela det året. Så det gör vi också, för hälsan vill vi ju ha.

Inga kommentarer: