måndag 12 maj 2008

Teapot

Idag har jag gjort ett besök i Pia-Lottas hemstad K-town, hade väl inte så viktigt ärende att uträtta. Jag var inne på All-foto och beställde några bilder från minneskortet. Men nästa gång ska jag föra över bilderna som ska beställas på ett USB-minne. Tycker det är svårt att se vilka bilder jag valt ut hemma på skärmen i affären. Alltid lär man sig något.

Efter det blev det ett besök på Claes Olssons, oj så mycket saker där finns. Men jag fick med mig hem en grilltändare och en eldstadsborste. Det är ju snart tid att sota spisarna, så de är klara att elda i till hösten.

Det blev även ett besök på Teapot för en kanna te med varma scones och olika marmelader. Det är många år sedan jag var på Teapot, har inte varit där sedan de flyttade upp på andra våningen och där har de varit i fyra år.
Det är gott med scones men de smakar inte som i England, där har de russin i dom. Det är inte heller samma smak i dom och där serveras de med ost, sylt och vispgrädde. Kanske smakar de godare i den engelska miljön, för den är speciell.

3 kommentarer:

cS sa...

Det ser mysigt ut, där på andra våningen... Varma scones, utan russin, är inte heller fy skam :-)

synne sa...

Härligt fik. Nu blev jag sugen på scones och te....klockan 05:20 på morogn.....
Hoppas du fick ordning på dina bilder.
Kram Synne :D

Mors Deka sa...

Så lustigt... Sa just t en kompis att vi måste träffas på Teapot snart. Det är flera år sen sist jag var där. Väldigt mysigt ställe! KRAMEN!