torsdag 25 december 2008

Jul


Lille julafton kom tomten till Hultastenen för att ta emot barnens önskelistor. André önskade sig en racerbil men det skulle inte vara en Volvo, utan den skulle vara röd. Några kom med Landå som drogs av en ljus fjording, i lyktorna lyste stearinljusen. Vet inte om de gav så mycket ljus, men kusken hittade både dit och hem. Mycket trevligt, tack för att ni kom med hästen Maria och Peter. Tillställningen var mycket uppskattad av både vuxna och särskilt av barnen.
Julaftonen är också förbi, sonen och hans familj var hemma och åt lite julmat med oss. Klara fick öppna några julklappar, hon fick en dammsugare och lego. Jag tror det var mest intressant att öppna paketen. Senare på kvällen var maken och jag ensamma.
I dag juldagen kommer makens bror med fru och äter lutfisk med oss. Till fisken har vi stark senapssås och knaperstekt bacon. Det blir säkert också en snaps till detta.
Önskar alla läsare en God fortsättning på Julen.

5 kommentarer:

Mors Deka sa...

Stora julKRAMEN från Listerlandet. Önskar er en skön fortsättning på helgen. KRAMEN!

Anonym sa...

Vilket mysigt besök...säkert spännande för barnen!
Här har varit full rulle med julmiddagar - men idag Annandagen ska det bli lugnt för min del och det tycker jag blir skönt.
God fortsättning på helgen!

Cina sa...

GOD FORTSÄTTNING ÖNSKAR JAG DIG!

Kramen

synne sa...

Hej goa du.
Vill bara önska dig en god fortsättning.
Här i nabolandet äter man lutfisken med knaperbacon och fett, smält smör eller ribbefett.
Jag äter INTE lutfisk....
Ha det nu så gott framöver.
Kramen från Digernes.
Synne.

Ingrid sa...

Så roligt det är när man ha småbarn med på julafton! Här roade vi oss så gott vi kunde fast vi är vuxna, men vi är ju ganska barnsliga så det var trevligt ändå.

Önskar dig en riktigt god fortsättning!

Kram Ingrid