torsdag 23 januari 2014

Åter en solig dag

 I dag blev det lite ändrade planer, mot dom vi hade i morse, så vi började med att åka en tur söder över, i stället för cykelturen vi bestämt oss för. Vi landade till sist i Los Alcázares, en trevlig stad som ligger vid en lagun. Så jag kan tänka mig att vattnet är varmare där, inte så höga vågor heller.
 När vi gick där på paseon så upptäckte vi en kyrka i en sidogata, hade det inte skullat vara begravning där, så hade vi säkert besökt den, men ansåg att det inte passade. När vi tyckte vi sett nog av stan så vände vi kosan hemåt igen.
 Efter en snabbfika hemma, så tog vi cyklarna och gav oss ut en runda i omgivningen här. Det är ganska kuperat att cykla, men de har gjort mycket bra cykelvägar, i rondellerna så finns det övergångar för cyklister och det har jag inte sett någon annanstans
När vi njutit av utsikten så cykla vi hem igen för att fixa lite middag som intogs på terrassen även idag, med ett glas rött till.  Nu har det återigen blivit läggdags, dagarna går så fort, fast jag tycker man inte gör något.

Inga kommentarer: