torsdag 9 januari 2014

Regn

Häromdagen när jag var på vinden med alla julsakerna, så fick resväskorna komma ner. För nu börjar det dra ihop sig till vår stundande resa. Har börjat plocka ihop lite saker som jag ska ha med mig, inneskor är nödvändigt för det är kallt på klinkergolv när det inte finns golvvärme och det tror jag inte de har där vi ska bo. Jag hade nog inte tänkt på det själv, men det var en bekant som rådde mig att ta med dom. En fleecetröja får också följa med, för kvällarna kan säkert vara kalla. Baddräkten låter jag stanna hemma för den kommer säkerligen inte till användning ändå.

Nu är det verkligen tråkigt väder i Skåne, grått o trist, solen vet jag inte när jag såg sist. Det har regnat konstant hela dagen idag, men jag har haft trevligt ändå. Och inte ska det bli bättre imorgon, blåst o regn då också. Det är inte utan att jag längtar till Spanien nu. Varit på möte i eftermiddag i Vankiva och efter det fick vi god fika. Och ikväll måste jag ju titta på Antikrundan.

1 kommentar:

Gilla sa...

Hej! Det var kul att få besöka av en skånska. Det tänkte jag redan när jag såg namnet Hönsakadorran. Jag bor i Helsingborg och här kallades Helsingborgs Gummifabrik Tre Torn bland annat för Kadorran.

Sv: Det var ju trevligt att ni ska resa på semester. Kan det möjligen vara till Tenerife? Där var vi i tre veckor förra året i februari-mars. Där är ju det som svensk sommar så här års. Men som du säger. Man bör ha en kofta med åtminstone för kvällarna kan vara kalla.

Vi har ju samma väder som du hade den nionde, när du skrev här.

Sv: Så du har redan hämtat ditt/dina poesialbum och läst. Du säger att det finns dom, som du inte kommer ihåg. Samma här och så fanns det dom, som jag inte kommit ihåg namnet på tidigare.

Sen vet jag att det är många av dom som har skrivit, är döda idag.

Ha nu en trevlig semester och må gott,

Kram/Gilla