söndag 26 januari 2014

Grillning m.m.

 I går kväll hämtade vi Åsa och Celia i Alicante, de ska vara med oss här nu denna veckan. Efter frukost åkte vi en bit inåt land till byn Benijófar och tittade, mycket affärer och restauranger, en trevlig by eller stad, vad man nu ska kalla det för. Vi besökte också marknaden i Guardamar, men den var inget särskilt mest loppis, inte många fruktstånd heller.
 Vi åkte hem och grillade lite hamburgare pommes och svampsås och massor av blomkål blev det till middag.
Efter middagen så var det ingen som kunde köra bil, alla förutom Plutten drack vin till maten. *L*
Det blev för varmt att sitta på terrassen, och vi gick ner till stranden en runda.
Där blåste det lite, så det var verkligen skönt att strosa där. Celia sa att vattnet var ganska kallt, som i Åhus.
Nu är det kväll igen och vi ska äta fruktsallad och titta lite på tv. Varmt har det varit idag 25 plusgrader, det är lite skillnad mot vad som är i Sverige (7 minus).

1 kommentar:

Paula i pörtet sa...

Hej! Så roligt att du bloggar igen! Har någon gång varit inne men då har det inte hänt nåt, det är tyvärr många som lagt ner bloggen till förmån för Facebook och twitter och instagram ochjag vet inte allt vad. Stannar ni länge nere i värmen? Det är ju perfekt att tillbringa en del av vinterhalvåret på varmare breddgrader om man inte trivs med kyla. Nere i Skåne där du bor är vintrarna inte ens vintrar så då kan man ju lika gärna ha det varmt och gott. Jag är vintermänniska ut i fingertopparna, men i höstas då det aldrig blev vinter så hade jag nog kunnat byta mot medelhavet. Ha det så gott, havet ser inbjudande ut!
Kram