söndag 2 februari 2014

Sista dagen

 Dagen började med att vi körde tjejerna till flygplatsen, så dom kom hem. Vi var uppe tidigt, så när vi kom hem så gick vi och lade oss en stund till. Men andra ord till kl 09, skönt.. När vi ätit frukost en andra gång så gick vi ner till stranden och skulle fota kaktusen som vi såg dagen innan. Stora fina frukter på den, men sylvassa piggar.
 Efter lunch, som vi kunde äta på terrassen, åkte vi till Guardamar där vi tänkte ta en fika längs paseon. Men alla lediga platser låg i skugga, och vi ville sitta i solen. När vi gick längs paseon så såg vi att sandfigurerna bytt skepnad sedan förra veckan. Nu var inte Jesus bara född utan även korsfäst och konstnären i sandfigurer höll just på att färdigställa de sörjande vid korset.

Vi tog därefter en promenad upp i en park (Parque Reina Sofia) med ett flertal dammar och ett rikt fågelliv. Därefter gick vi till bilen och åkte hem och tog en fika på solgasset på terrassen.Nu är det packningen kvar och det är med blandade känslor jag åker hem i morgon. Jag skulle inte vilja vara här i tre månader, åtminstone inte i detta området, då vi kan detta vid det här laget. Även det sociala livet vi har i Sverige saknar jag, om det blir fler resor till Spanien nästkommande vintern återstår att se.

Inga kommentarer: