lördag 2 maj 2009

Sommarväder

Vilket härligt helgväder det är, april har varit varmast i mannaminne. Körsbärsträden står i full blom, men oftast så blir det inga bär för det brukar frysa under blomningen. Får se hur det blir i år, i natt hade vi 2 grader kallt.
Vad har jag gjort idag då. Ja, mest ingenting, lagat middag, matat grannens katt och höns. Han är på semester i Polen, sen har jag varit ute och gått en runda i skogen. Vi var även hos min bror och svägerska på fika. Kaffe och mandeltårta är inte fy skam, och vi kunde sitta ute tills solen gick ner bakom skogen. Tack för fikat Anita och Inge. Nu är det kväll och denna dagen slut. Hur vi hade det på Valborg kan ni se här.

3 kommentarer:

Cina sa...

Ja nu är det underbart ute. Kanske lite tidigt med allt hoppas ingent bakslag kommer!

Kramen

Paula sa...

Hej! Jovisst har vi njutit av den underbara vårhelgen, dock u tan Pärlan som Hasse trixade med då inte elen funkade. Problemet var enkelt löst till sist, ett nytt batteri.
Men vi åkte runt och letade smultronställen istället, o oj va många fina vackra underbara små sjöar och tjärnar vi sett! Jag är nog väldigt förtjust i just dom karga skogstjärnarna, de passar mig bättre än frodiga landskap...undrar varför, hihi
Ha nu en riktigt skön vecka, lite mänskligare temperaturer, det tackar jag för, jag vill att musöronen ska hålla sig länge innan dom slår ut!
Kramen

christel sa...

Underbart skönt, men nu måste vi få lite regn :)