måndag 3 mars 2008

Måndag

Har precis varit ute på min vanliga runda i skogen. Solen sken och fåglarna sjöng för mig, gissa om jag njöt, vinden är fortfarande lite vass men det är en härlig tid vi går till mötes.

Jag kan fortfarande inte fatta att man kan ha det så här bra, inget jobb att tänka på. Man kan ta dagen som den kommer, underbart.
När jag är ute och går så går jag till detta huset sedan vänder jag, men fortsätter man förbi huset så kommer man ut till stora vägen, och jag gillar inte att gå på asfalt, så därför vänder jag. När jag kommer hem har jag gått ca. 5,5 km, en liten lagom runda tycker jag.
Nu blir det till att fixa lite middag, sen blir det bullbak. Är ni sugna på lite fika i kväll med nybakta bullar är ni välkomna.
Kram.
Uppdatering: Nu är bullarna färdiga, det blev en Drömtårta också. Välkomna.

4 kommentarer:

Totte sa...

Det låter alldeles underbart... Det hade smakat mums med bullar ikväll, men vi har dåligt med tid som vanligt... Vi tar bullar en annan dag...

Ekelundskan sa...

I'm on my way...
;-)

Mors Deka sa...

Varför kollade jag inte detta tidigare? Var ju i Willandsgården för en stund sen och dansade linedance. Om du visste vad kul det är att komma igång igen. Skulle vilja få Mjölgumpan med mig igen. KRAMEN!

Grannen sa...

Åh, nybakta bullar! Synd bara man är krasslig, annars hade jag utan tvekan tittat in :)