måndag 10 mars 2008

Mysig helg

I helgen har jag varit och myst med två av mina barnbarn medan föräldrarna turade till Tyskland. På lördagen när jag kom skulle flickan gå på kalas , hon skulle lämnas 17.30och hämtas 20.00, så då passade killen och jag att gå till Böckmans och fika, mysigt bara han och jag. Han ville ha glass och jag tog kaffe med en Sannabakelse.

Sen var det nästan tid att hämta flickan, efter det tittade vi på melodifestivalen, inte riktigt i min smak men vad gör man inte för barnen. Men jag tyckte det var bra att Sibel gick vidare.

På söndagsmorgonen gick flickan och jag med grannarna på en bingorunda vid Strandängen. Trevlig promenad på 4 km. Tack för det grannar. Härligt väder men mulet, fåglarna sjöng.

När vi gick bingorundan var killen hemma och satt framför datorn vilket han gillar bättre än att ut och gå i skogen, men så är han också grym på datorer jag fattar inte hur han gör, men det är en annan sak mormödrar behöver inte fatta allt och det känns skönt.

Vi skulle ju också ha lite lunch och då hade barnen bestämt att det skulle bli kycklingvingar med pommes frites, så det fick det bli. Vid 19 tiden kom föräldrarna hem och då körde jag också hem.

Tack barnen för att jag fick vara hos er, hoppas ni inte tyckte jag var allför tråkig. Puss, puss på er.

3 kommentarer:

Malin sa...

Ni verkar ha haft det trevligt:) Ja jag tycker också det var skoj att Sibel gick vidare. Vi har sjungit i samma kör, så jag hejade på henne:P

Jag tycker vitt är fin fint! Vi eldar också med ved så vi får väl se hur länge vårt vita är vitt:P Tänkte det var kul att bryta av med något grön/brunt i alla fall. Kram! Hälsa Olle

Elisabeth sa...

Barn och datorer... javisst känns man lite "efter" när de visar sina kunskaper!
Förstår inte hur snabbt de lär sig alla dessa tekniska finesser så snabbt?
Jag brukar känna mig ganska dum när de allt som oftast måste visa mig hur saker och ting fungerar i datorns värld!

Varm kram..

Ps. TACK för din omtanke och värme borta hos mig... det bär mycket nu!

Joel sa...

Hej!! Vad är en hönsakadorra?