lördag 1 mars 2008

Café


Sista fredagen i månaden har vi något som vi kallar café, det är några personer från byn som samlas hemma hos oss i uthuset för att prata och ventilera saker och ting. I går kväll var vi 11 personer samlade och ljudnivån var ganska hög bitvis. Där diskuterades allt mellan himmel och jord.
Vi börjar med att dricka en kopp kaffe igår blev det chokladmuffins till det, sen blir det ett glas vin eller öl. Tycker det är roligt att samlas under enkla förhållande och prata, det behövs när man bor på landet som vi.
I byn där vi bor är det endast 192 invånare, så inte är den stor men vi trivs så bra vill inte flytta härifrån i första taget, gillar tystnaden och närheten till skogen.
Nu börjar vinden tilltaga det ska ju bli ännu en storm, undrar om vi blir strömlösa i kväll igen. Det är bäst att jag tappar upp lite vatten så vi klarar oss ett tag.
Förresten tack alla trevliga människor som ville komma till oss i går kväll.
Kram

1 kommentar:

Lena sa...

Det låter så himla mysigt med byträffar. Synd att de mesta sånt har dött ut idag. Jag hoppas ni kan fortsätta länge och jag förstår varför ni vill bo där ni bor. Underbart! KRAMEN!